O NAMA

Društvo za trgovinu, promet, proizvodnju i usluge “Bioprotex d.o.o.” Mostar sa sjedištem u Dubrovačkoj Ulici bb Mostar, osnovano je 18.09.2007. godine upisom u sudski registar u županijskom-kantonalnom sudu u Mostaru, br. Rješenja Tt-0-568/07. Temeljna djelatnost poduzeća je promet medicinskim pomagalima i opremom.

Vizija poduzeća jeste da utvrdi pravce i načine na koji ćemo uspješno realizirati naše planove i to na način da u potpunosti zadovoljimo želje i potrebe naših kupaca, izmirimo sve obaveze prema privatnim, pravnim i državnim subjektima.

Misija poduzeća je postizanje najboljih rezultata, podizanje kvalitete usluga i proizvoda. Također, pokazati kupcima da sami možemo u potpunosti ostvariti njihova očekivanja.

Poduzeće je opredijeljeno za način djelovanja kojim će biti prepoznato na tržištu kao pouzdan, kvalitetan i poželjan partner.
Kvalitetom usluga pokazujemo klijentima spremnost na suradnju, prepoznavanje i zadovoljenje njihovih potreba i očekivanja.
Dragocjeni podaci dobiveni od klijenata o načinu obavljanja poslova za i u ime njih, te rezultati internih prosudbi osnova su za provedbu stalnih poboljšanja usluga poduzeća.

Posebnu pažnju pridajemo edukaciji i konstantnom usavršavanju zaposlenika i njihovom osobnom zadovoljstvu.
Osposobljeni i motivirani zaposlenici poduzeća svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu s poslovnim partnerima.
Poduzeće se, prilikom svog djelovanja, pridržava svih važćih zakona i normi prhvaćenih u BiH.
Na taj način želimo da poduzeće ostane uspješno i sa profitabilnom realizacijom i ekonomski stabilno na zadovoljstvo klijenata poduzeća.

Kao pomoć u ostvarenju naših opredjeljenja primjenjujemo sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2008.
Ocjenu uspješnosti rada daju klijenti, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje primamo i predstavlja nam osnovu za kontinuirano poboljšanje kvalitete.

600

Zadovoljnih klijenata

135

Proizvoda